Δανάη Μπάρκα: Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον συνεργάτη της, Τίμο Ζαχαράτο.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA στον καναπέ του Dot όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και φορούν την προσωπική της ζωή.

«Δεν μπορώ να μιλάω για όλα, ούτε και να ρίχνω βέλη μέρα παρά μέρα. Τα σκυλιά μου μένουν σε εμένα και τους πατεράδες τους. Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι. Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν. Πάντα ήθελα και γάμο και παιδί.

Θα ήθελα να με δει η γιαγιά μου να έχω τη δική μου οικογένεια. Η πιο σημαντική συμβουλή του παππού μου ήταν να είμαι καλός άνθρωπος» ξεκαθάρισε, συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα.

«Φέτος κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε πέρυσι τον Αύγουστο. Στην τηλεόραση αλλάζουν εύκολα οι πρωτιές. Βγάζουμε λίγο παραπάνω κέφι από τις άλλες εκπομπές. Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό.

Όταν μου έγινε η πρόταση για την εκπομπή, πήρα τον Μίνω στο 4 το πρωί. Δεν είπα αμέσως στη μαμά μου για το πρωινό γιατί θα άρχιζε κήρυγμα», σημείωσε επίσης η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA.

Ακόμα, η Δανάη Μπάρκα είπε πως «αν μου αρέσει καλεσμένος από τις απέναντι εκπομπές θα στείλω μήνυμα στη Φαίη ή την Κατερίνα. Πέρυσι ήμουν πολύ στις μαύρες μου. Απαντάω με κατεβατά στα αρνητικά σχόλια στο Instagram.

Στην εκπομπή είμαι πολύ τυχερή γιατί ποτέ κανείς δεν μας είπε να μη σχολιάσουμε κάτι. Μου έχει συμβεί μια φορά να θέλω να μιλήσω για κάτι, αλλά η θέση μου είναι πολύ λεπτή».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.