Αναστάσης Ροϊλός – Αποκάλυψε τον λόγο που δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στο  The 2night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας (20/12) ο Αναστάσης Ροϊλός. Ο «Νικηφόρος» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη σειρά εποχής και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις.

«Το θέμα το δικό μου είναι ότι αναγκαστικά πρέπει να μιλήσεις για τον εαυτό σου, λίγο να ναρκισσεύεσαι, να λες πόσο γαμάτος είσαι και αυτό μου δημιουργεί αποστροφή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο παρελθόν μου έλεγαν συνέχεια ότι είμαι σνομπ. Τώρα έχω καιρό να το ακούσω, ίσως το λένε πίσω από την πλάτη μου. Κάποια στιγμή το ξεπέρασα. Δεν ασχολούμαι με τη γνώμη των άλλων».

Για τις Άγριες Μέλισσες, σημείωσε: «Θα είναι μια σωστή στιγμή να κλείσει ο κύκλος των Μελισσών».

Όσο για τις τηλεθεάσεις και για το αν η θεαματικότητα κατατάσσει την ποιότητα μιας σειράς, σημείωσε: «Είμαστε στην εποχή της πλατφόρμας – δική μου άποψη. Ο κόσμος δουλεύει πάρα πολύ και δεν έχει τον χρόνο να δει πάντα αυτό που θέλει. Μια σειρά που αγαπάς θα τη δεις άσχετα από την ώρα που παίζεται. Το βλέπει διαδικτυακά αλλά αυτό δεν είναι μετρήσιμο».

«Δεν έχει σημασία όμως γιατί ξέρουμε τι κάνουμε. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις Μέλισσες, από τους τεχνικούς μέχρι το κοινό. Όταν σου λένε άνθρωποι ότι δεν έβλεπα τηλεόραση και τώρα βλέπω δεν σε νοιάζει κάτι άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνω οποιοδήποτε άλλο θέαμα. Γι’ αυτό είμαι υπέρ της πλατφόρμας και ο καθένας να δει αυτό που θέλει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.