Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χειρουργήθηκε στον αγκώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε επέμβαση στον δεξί αγκώνα υποβλήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ξεκινά αποκατάσταση προκειμένου να προλάβει να συμμετάσχει στο Australian Open στις 17 Ιανουαρίου.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού στον δεξί αγκώνα του. Ο Έλληνας τενίστας που είχε αποσυρθεί από το ATP Finals, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του ώστε να είναι έτοιμος για την περίοδο της προετοιμασίας που ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου και κατόπιν για το Australian Open τις 17 Ιανουαρίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενημέρωσε σχετικά μέσω ανάρτησης στα social media, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.