«Προσβασιμότητα στο διαβήτη» – Απολογισμός της ημερίδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, η υβριδική ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με θέμα : «ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ» στην Αγορά Αργύρη το οποίο και φωταγωγήθηκε στο χρώμα του μπλε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη ,που έχει οριστεί να είναι η 14η Νοεμβρίου και είναι η βασική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευαισθητοποίηση του διαβήτη.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου Ζωή Γλυκιά ,κυρία Γούλα Βασιλική και στη συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ.Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη κ.Χρήστος Δαραμήλας και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος & Νοτίων Ιονίων Νήσων κ.Αντώνης Χαροκόπος.
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Στεφανάκη Αγγελική και η κα.Ρένα Χυτοπούλου (Άλμα Ζωής) ,η κα. Παπαχρυσανθάκη Λαμπρινή και η κα. Ζέτα Γεωργά (Αγκαλιάζω), η κα. Καρακάση Νίκη και η κα. Σοφία Ρέππα (ΙΦΝΕ) και η κα. Κωνσταντίνα Κουργιαλή (Αντιμετώπιση Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας) και ο κύριος Πλώτα Παναγιώτης Επίκουρος Καθηγητής Γενικής Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Πατρών.
Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την υποστήριξη της εκδήλωσης, στο Δήμο Πατρέων για τη φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ, στους υπεύθυνους της ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ, στους ομιλητές καθώς και στις φαρμακευτικές εταιρείες ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ, Abbott Ηellas, Ascensia Diabetes Care, Novo Nordisk Hellas, Βιορυθμός, Menarini Diagnostis Hellas, Hemoglobe Hellas που βοηθησαν να υλοποιηθεί αυτή η μεγάλη δράση.

dsc_8375_0.jpg

dsc_8418.jpg

dsc_8468_0.jpg

dsc_8557.jpg

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.