Κορωνοϊός – Αγρίνιο: «Του λέγαμε να εμβολιαστεί αλλά δεν ήθελε»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θλίψη στο Αγρίνιο για τον 58χρονο ανεμβολίαστο που νικήθηκε από τον κορωνοϊό.

Συγκλονίζει στο Live News ο γιος του άνδρα, λέγοντας ότι επί 7 μήνες πάσχιζε να μεταπείσει τον πατέρα του να εμβολιαστεί.

«Άργησε να πάει. Του το λέγαμε. Έλεγε θα περιμένω, θα περιμένω να δω τι θα γίνει μέχρι τον Νοέμβριο και θα κλείσω ραντεβού», λέει ο γιος του 58χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος «έσβησε» τελικά από τον κορονοϊό.

«Κλείνει το ραντεβού του τελικά στα μέσα καλοκαιριού, το οποίο και ακυρώνει μετά από παρότρυνση καλοθελητών», τονίζει ο γιος στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Το είχε ακυρώσει το καλοκαίρι γιατί κάποιος τον φόβισε. Ένας από αυτούς τους… έξυπνους», σημειώνει με νόημα. Εμβολιάζεται όλη η οικογένεια αλλά εκείνος ανένδοτος. Η σύζυγος και το κοριτσάκι έχει εμβολιαστεί.

Ο γιος έχει νοσήσει αλλά κι αυτός θα εμβολιαστεί. Είχε δρομολογήσει το εμβόλιό του», λέει η κουμπάρα του θύματος. «Είχε κλείσει ραντεβού την Τρίτη και τη Δευτέρα ξεκίνησε πυρετός. Δεν πήγε να το κάνει γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή είχε πυρετό.

Τετάρτη τού πέφτει ο πυρετός, νομίζει ότι έχει μια ίωση. Βγαίνει έξω. Το απόγευμα πάλι πυρετό. Πέμπτη πάλι πυρετό, ξανακάνει rapid test πάλι αρνητικό. Πάει στο, γιατρό την Παρασκευή και του λέει ο γιατρός μάλλον έχεις κορονοϊό».

Νοσηλεύτηκε για 12 μέρες στο νοσοκομείο Αγρινίου και κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης μαζί με άλλους δύο ασθενείς. «Και οι τρεις ήταν ανεμβολίαστοι. Οι δύο, εντάξει, ήταν υπερήλικες με ελαφρά υποκείμενα νοσήματα. Ο 58χρονος, όμως, δεν είχε τίποτε πέραν του ότι είχε παραπάνω κιλά», λέει ο Κώστας Μπακόπουλος, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Αγρινίου.

«Έχασα το στήριγμά μου. Παλεύω να κρατήσω τη μαμά μου εγώ. Την στηρίζω εγώ όσο μπορώ», σημειώνει ο γιος του θύματος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.