Καλάβρυτα: «Τη σκότωσαν στο νοσοκομείο» – Τι υποστηρίζει στενός συγγενής της 40χρονης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στα Καλάβρυτα μετά τον αιφνίδιο θάνατο 40χρονης γυναίκας από κορονοϊό ανήμερα της γιορτής της.

Οι οικείοι της γυναίκας δεν μπορούν να πιστέψουν θάνατο της 40χρονης και μάλιστα όπως υποστηρίζει στενός συγγενής της στο LIVE NEWS οι γιατροί τη «σκότωσαν» και όχι ο κορονοϊός.

«Την σκότωσαν στο νοσοκομείο για να ανεβαίνουν οι αριθμοί. Αφού έτσι δεν τα βλέπουν κυνικά όλα; Την σκότωσαν, δεν είχε τίποτα, έφυγε από τα Καλάβρυτα υγιέστατη. Ήταν θετική στον ιό, αλλά δεν είχε ούτε πυρετούς ούτε τίποτα. Έκανε μόνο λίγο πυρετό στο σπίτι, μετά όταν πήγαμε στο νοσοκομείο δεν είχε τίποτα. Η ίδια επέμενε να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί την φόβισαν.

Χθες το βράδυ με πήραν οι γιατροί και μου είπαν ότι είναι καλύτερα. Έχω και τα μηνύματά της ότι είναι καλύτερα. Ξαφνικά σήμερα το πρωί μας έλεγαν ότι δεν την προλαβαίναν. Τελικά μας ενημέρωσαν ότι διασωληνώθηκε κι «έφυγε». Ρωτούσα ποιος πήρε την απόφαση για διασωλήνωση και δεν μου λέγανε», είπε στενός συγγενής της 40χρονης.

Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η 40χρονη είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Τζόνσον το περασμένο καλοκαίρι.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.