Εμβολιασμοί στην Ύπαιθρο από την Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα της 6ης ΥΠΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εμβολιαστική διαδικασία στην Ύπαιθρο της Αχαΐας και της Ηλείας από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ.

Κατά την εβδομάδα 1-5 Νοεμβρίου

Μεταξύ των περιοχών που επισκέφθηκε η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού είναι τα χωριά Σκιάδα και Δροσιά Αχαΐας και Γούμερο και Ρουπάκι Ηλείας. Οι περισσότεροι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θετική διάθεση την κινητή μονάδα και είδαν με θετικό πρόσημο τη διαδικασία του εμβολιασμού στον δικό τους τόπο. Για αυτούς έλαβε σάρκα και οστά το σύνθημα της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ «ερχόμαστε εμείς σε εσάς και όχι εσείς σε εμάς», αφού διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ τους προσεγγίζει με στόχο την επιτόπια εμβολιαστική παρέμβαση.

Τα πρώτα σημάδια της επιτόπιας εμβολιαστικής δράσης είναι ενθαρρυντικά, καθώς εμβολιάστηκε σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας και η διαδικασία βρίσκεται, ακόμη, στα σπάργανα. Η εμβολιαστική τους κάλυψη έγινε με εμβόλιο Pfizer.

Η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ θα συνεχίσει τη δράση αυτή και την επόμενη εβδομάδα με καταδρομικούς εμβολιασμούς και στις υπόλοιπες περιοχές της Αχαΐας όπως στην Αιγιαλεία και στη Δυτική Αχαΐα. Στόχος είναι η αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης των κατοίκων των επαρχιακών περιοχών προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των νοσούντων, να αποφευχθεί η νοσηλεία στα νοσηλευτικά ιδρύματα και να μειωθεί ο αριθμός των θανάτων από covid 19.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.