Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στην Πάτρα ο Γιώργος Παπανδρέου για την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Πάτρα βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρώην Πρωθυπουργός, βουλευτής Αχαΐας και εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου ο οποίος ξεκινάει  τον κύκλο των επαφών του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ. από την Αχαΐα για να ακολουθήσουν η Ηλεία και η Αιτωλοακαρνανία, έχει αυτή την ώρα επαφές με Δημάρχους και φορείς της περιοχής στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό». Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να  ξεκινήσει η εξόρμησή του εκτός Αθηνών από την γενέτειρα των Παπανδρέου για προφανείς συμβολικούς λόγους.

Κατά την άφιξή του στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από γνωστά στελέχη και φίλους που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

«Ξεκινάμε από δω, από την Αχαΐα, για μια μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες για την κινητοποίηση τους. Εμείς μπορούμε να δώσουμε προοπτική, όραμα αλλά και ελπίδα στο ελληνικό λαό. Συμμεριζόμαστε, συμπάσχουμε, με τις αγωνίες του ελληνικού λαού που βίωσε και βιώνει κρίσεις και πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει προοπτική. Μια μεγάλη μετάβαση που πρέπει να γίνει σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι  μια βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη. Πάμε μπροστά με τη δημοκρατική παράταξη για όλα τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο τόπος και αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Πάμε μπροστά για να ανοίξουμε δρόμους για τη συμμετοχή του κάθε πολίτη. Μαζί θα διαμορφώσουμε το νέο όραμα για τον ελληνισμό. μαζί θα καταφέρουμε πολλά σ’ αυτήν την πολύ όμορφη αλλά και απαραίτητη για τη χώρα προσπάθεια», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ακολούθησε συνάντηση με πολίτες, στελέχη και μέλη του Κινήματος Αλλαγής στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας στην Πάτρα. Στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στον Πύργο Ηλείας (Πολυχώρος – Πάρκο Ξυστρή). Το πρόγραμμά του για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 12:00 Ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο (Παπαστράτειο) 15:00 Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου – Συνάντηση με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων Ο κ. Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει περιοδείες και στις 13 περιφέρειες της χώρας, μέσα στις επόμενες περίπου 30 μέρες που απομένουν μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.