Εκλογές για την Ένωση Λογιστών- Φοροτεχνικών νομού Αχαΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ενωση Λογιστών- Φοροτεχνικών νομού Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Το Δ.Σ. της ένωσής μας αποφάσισε όπως διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2021 ημέρα  Παρασκευή και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (Πλ.  Γεωργίου Α 25-1 όροφος) η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης ( Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος,  Γραμματέας)

2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης,  προϋπολογισμός έτους 2022 έγκριση αυτών από το σώμα.

3. Ανάγνωση και έγκριση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή  του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

4. Προτάσεις-ιδέες-κριτικές μελών και απάντηση μελών του Δ.Σ.

5. Προκήρυξη εκλογών στις 12/11/2021 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής  Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και λοιπές ενώσεις εάν  απαιτείται, λόγω λήξης της θητείας των.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται στις 19:00 την ίδια μέρα, στον  ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης οριστικά και αμετάκλητα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη που έχουν καταβάλλει τη  συνδρομή (παλιά μέλη) του 2020 ή (νέα μέλη) του 2021 που ανέρχεται στα 30,00  ευρώ. Η τακτοποίηση μπορεί να γίνει έως και πρίν την έναρξη της οριστικής μετά  απαρτίας Γενικής Συνέλευσης όπως προβλέπεται.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη έως την 31/12/2020.  Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν έως τις 10/11/2021 και ώρα 24:00, στο email της  ένωσης elfeeaxaias@gmail.com (σας επισυνάπτουμε αίτηση υποψηφιότητας)

Ο κλάδος μας περνά δύσκολες ώρες. Το βλέπουμε και το ζούμε καθημερινά. Αυτό  πρέπει να μας ενώνει και να μας πεισμώνει ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή μας.  Συμμετέχουμε-εκλέγουμε-εκλεγόμαστε-αγωνιζόμαστε για ένα επάγγελμα με  αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα και σεβασμό στη δουλεία μας και το μέλλον όλων μας.

Ένωση με δυναμική σημαίνει δυνατή φωνή. Έλα μαζί μας να δυναμώσουμε και να  αντιδράσουμε σε αυτά που μας θίγουν. Σας περιμένουμε όλους!!!

Υ.Γ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των παραπάνω είναι η πιστή  εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19. Εάν υπάρξουν επιπλέον  μέτρα λόγω των επερχόμενων νέων μέτρων που ακούγονται θα ενημερωθείτε άμεσα.  Σκοπός μας είναι η διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.