Αγρίνιο: Τι λέει η 13χρονη που έδειρε συμμαθητή της – «Του έριξα τέσσερις σφαλιάρες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

18 μέρες μετά, το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, οι μηνύσεις που ακολούθησαν και οι εξομολογήσεις των παιδιών που πήραν μέρος στο επεισόδιο, προκαλούν νέες αντιδράσεις.

Η 13χρονη μαθήτρια που στο βίντεο καταγράφεται να χτυπάει συμμαθητή της, δίνει τη δική της εκδοχή για τα όσα έγιναν.

«Το παιδί αυτό δημιουργεί συνέχεια προβλήματα μέσα στην τάξη».

Όπως λέει. στο LIVE NEWS, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν τελείωσε το μάθημα. Στον διάδρομο τα παιδιά άρχισαν να πετάνε χαρτάκια το ένα στο άλλο, όταν ξαφνικά τα πράγματα ξέφυγαν.

«Έτυχε εκείνη τη μέρα να ήμουν εγώ αυτό το παιδί που θα βάραγε το άλλο παιδί. Έτυχε να μου χώσει αγκωνιά στην κοιλιά. Σαν τάξη δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Πήγα και του έχωσα τέσσερις σφαλιάρες».

Το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση από εκείνο το μεσημέρι. Η μητέρα του 13χρονου βρήκε το παιδί της χτυπημένο να κλαίει, χωρίς αρχικά να θέλει να της πει τι είχε συμβεί. Το έκανε μία μέρα μετά, μετά τις επίμονες ερωτήσεις της.

Στο βίντεο, ο μικρός μαθητής προσπαθεί να αποφύγει τα χτυπήματα χωρίς να ανταποδίδει. Οι υπόλοιποι που βρίσκονται γύρω, καταγράφουν, δείχνουν να διασκεδάζουν και παροτρύνουν την 13χρονη να συνεχίσει.

Οι καθηγητές στο Γυμνάσιο τόνιζαν από την πρώτη στιγμή πως δεν ήταν μπροστά στο επεισόδιο. Το βίντεο του επεισοδίου που ανέβηκε στο TikTok και στη συνέχεια στο Instagram, επιβάρυνε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού, που επέστρεψε στο σχολείο μετά από μέρες.

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση σε βάρος επτά μαθητών αλλά και στη Διεύθυνση του σχολείου. Σε αυτήν περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, η οποία φέρεται να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.