Πάτρα: Σκληρή επίθεση Παπαδημάτου σε Φωτήλα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μία σκληρή ανακοίνωση η Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και ο επικεφαλής της Νίκος Παπαδημάτος επιτίθενται στον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα. Αφορμή αποτέλεσε η συζήτηση που άνοιξε δημόσια το Αχαιός βουλευτής της ΝΔ στη διάρκεια του χαιρετισμού του στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αχαΐας το Σάββατο ζητώντας από τα μέλη του νέου οργάνου να ξεκινήσουν ζυμώσεις για τις Δημοτικές Εκλογές του 2023. Παρόντος του κ. Παπαδημάτου, ο Αχαιός βουλευτής επισήμανε πως ο Δήμος πρέπει να κερδηθεί, όπως κερδήθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το 2019, με ένα νέο πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του πρώτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παράταξης «Πάτρα Ενωμένη»

Όλοι γνωρίζουν πως τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και ο επικεφαλής της Νίκος Παπαδημάτος ασκούν διαρκώς και υπεύθυνα τα αυτοδιοικητικά τους καθήκοντα.

Είναι δε ρητά διατυπωμένο και ξεκάθαρο, πως ο Νίκος Παπαδημάτος θα ηγηθεί εκ νέου της Παράταξης στις Δημοτικές εκλογές του 2023 ως ο μοναδικός αυτοδιοικητικός πόλος που μπορεί να φέρει την αλλαγή στο Δήμο έτσι ώστε να καταφέρει η Πάτρα να κερδίσει χαμένα εδάφη στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Όλοι το γνωρίζουν, εκτός από έναν: Τον κ. Ιάσονα Φωτήλα.

Ο βουλευτής θέλησε, είπε, «να ταράξει τα νερά της λίμνης».

Και πήρε απόφαση, στη διάρκεια της πανηγυρικής συνεδρίασης της νέας ΔΕΕΠ Αχαΐας να «τρυπώσει» πάλι ως καλός «μουσαφίρης», επιδιώκοντας μάταια να διχάσει.

Άγαρμπα και χωρίς ίχνος γνώσης από την ιστορία της Παράταξης, προσπάθησε ατυχώς να επιβάλει στρατηγική και «ατζέντα», παραγνωρίζοντας βασικές παραμέτρους που εγγυώνται την ενότητα και την παράσταση της αυτοδιοικητικής νίκης.

Ίσως λειτούργησε με κεκτημένη ταχύτητα, αφού είναι γνωστός ο διασπαστικός εναγκαλισμός του το 2019 με παρατάξεις που προέρχονταν αφενός από τον φυσικό του πολιτικό χώρο, αφετέρου από ακραιφνείς αμφισβητίες της Νέας Δημοκρατίας που πολέμησαν και πολεμούν λυσσαλέα τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μία από τις οποίες ήταν και εκείνη του Νίκου Παπαδημάτου για τον Δήμο Πατρέων.

Ο βουλευτής που συνειδητά αγνόησε την επιλογή της Παράταξης στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδημάτου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, επέλεξε δήθεν να «ταράξει τα νερά της λίμνης», ξεχνώντας όμως μια σημαντική πολιτική και φυσική παράμετρο: πως το «Το ΠΟΤΑΜΙ είναι σε κοίτη που δεν γυρίζει πίσω».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.