Μεσολόγγι: «Είμαι τόσο συγκλονισμένος» λέει ο πατέρας της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονισμένος είναι ο τραγικός πατέρας της 42χρονης νοσηλεύτριας από το Μεσολόγγι που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων επιστρέφοντας από βάρδια στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου εργαζόταν.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό, ενώ οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν την οδηγό η οποία ήταν ήδη νεκρή.

Μιλώντας στο Mega, που σπαρακτική φωνή κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που βοηθούσε όλο τον κόσμο. «Είμαι τόσο συγκλονισμένος. Τι να σας πω, τι να σας πω», λέει ο πατέρας της 42χρονης νοσηλεύτριας. «Ήταν ένα παιδί γελαστό, χαρούμενο. Είχε πάρα πολλές φίλες τι να σας πω. Σχόλασε από τις 11 το βράδυ που πήγε μέχρι τις 7 το πρωί. Ερχόταν προς το Μεσολόγγι κι έγινε αυτό που έγινε» αναφέρει συντετριμμένος.

«Δεν μας ειδοποίησε κανένας αλλά το έβλεπα εγώ. Πάντα η Μαρία μας έπαιρνε. 8.30 ώρα ήταν εδώ. Πάει 9 η ώρα και δεν φάνηκε. Κατέβηκα στην αγορά», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πώς έμαθε για το τροχαίο. «Μου λέει κάποιος υπάρχει Μπάθα στο Αϊδωνοχώρι γιατί μου λέει έγινε ένα τροχαίο. Και σηκώνομαι και πηγαίνω στο νοσοκομείο και μαθαίνω τα πάντα», λέει με σπαραγμό.

«Έφυγε στο καθήκον. Ήταν κουρασμένη πάρα πολλές ώρες», λέει η θεία της νοσηλεύτρια που διένυε κάθε μέρα 45 χιλιόμετρα κι αλλά τόσα στον γυρισμό για να πάει στη δουλειά της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.