Σε Βαλκάνια και Κύπρο ταξίδευε με τις ανήλικες αθλήτριες ο 35χρονος προπονητής του τένις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Facebook, η σελίδα του συλλόγου τένις που είχε ιδρύσει είναι γεμάτη με φωτογραφίες των ανήλικων αθλητριών του από τη συμμετοχή τους σε διάφορα τουρνουά, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο 35χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι αποπλάνησε ερωτικά δυο τουλάχιστον ανήλικες αθλήτριες του ποζάρει χαμογελαστός δίπλα τους.

Στην τελευταία ανάρτησή του, λίγη ώρα πριν συλληφθεί, συγκεκριμένα στις 4 Νοεμβρίου, ανέβασε τις φωτογραφίες τριών ακόμη ανήλικων αθλητριών του, θέλοντας με αυτή την κίνηση να τις επιβραβεύσει για τις εμφανίσεις τους σε τουρνουά που έλαβε χώρα στο δήμο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  o  προπονητής επιδίωκε να ταξιδεύει μαζί με τις αθλήτριές του, σε τουρνουά που πραγματοποιούνταν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ταξίδευαν πολύ συχνά, σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και στη Κύπρο. Έκλεινε δωμάτια σε πολύ καλά ξενοδοχεία προκειμένου να δελεάζει τα νεαρά κορίτσια στα οποία παρείχε υποσχέσεις για γρήγορη ανέλιξη. Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στα Σκόπια στις αρχές Ιουλίου. Ο προπονητής διέμεινε μαζί με τις αθλήτριές του σε πολυτελές ξενοδοχείο των Σκοπίων για πέντε συνολικά βράδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις πρώτες του επαφές με τις ανήλικες, ο προπονητής τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα.

Το protothema.gr βρέθηκε στα γήπεδα τένις όπου ο 35χρονος προπονούσε τις αθλήτριές του. Γονείς ανέφεραν ότι είχε κακή συμπεριφορά προς τους μαθητές του. Σύμφωνα με γονέα o 35χρονος τούς μιλούσε άσχημα, με αποτέλεσμα κάποιοι γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ο 35χρονος εκανε προπονήσεις σε γήπεδα της Φυλής, Θρακομακεδονων και Κηφισιάς. Μέσα στο καλοκαίρι όμως, ενημέρωσε τους γονείς των νεαρών αθλητών ότι κατόπιν προβλήματος που δημιουργήθηκε με τη νομική χρήση των γηπέδων, στα οποία εδρεύει ο σύλλογος, θα αναγκαζόταν να αναζητήσει νέα έδρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος προπονητής τένις συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του.
Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Οδηγείται αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί και κατόπιν ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση.

πηγή protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.