Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Έφυγε» στην επέτειο θανάτου του αδερφού του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απίστευτο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Μπόνια στη Θεσσαλονίκη. Ακριβώς δέκα χρόνια από τον θάνατο του αδερφού του, Αλέξη, έφευγε από τη ζωή και ο δεύτερος γιος της οικογένειας, ο 34χρονος Δημήτρης.

 

Ο Αλέξης και ο Δημήτρης είχαν στην καρδιά τους την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Πριν από δέκα χρόνια οι οπαδοί του «Γηραιού» θρήνησαν για τον χαμό του Αλέξη. Σήμερα θρηνούν για την απώλεια του Δημήτρη.

«Τα λόγια δεν είναι αρκετά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους τους. Αλέξη ζεις για πάντα Ηρακλής. Δημήτρη ζεις για πάντα Ηρακλής. Για όσους έφυγαν νωρίς 1000 χρόνια Ηρακλής», αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας.

Το Thestival.gr θυμίζει ότι ήταν ξημερώματα 19ης Νοεμβρίου του 2011. Ο Αλέξης Μπόνιας επιστρέφει στο σπίτι του με το μηχανάκι. Στην οδό Λαγκαδά πέφτει σε κολόνα και τραυματίζεται θανάσιμα.

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά, ξημερώματα 19ης Νοεμβρίου 2021, ο μεγάλος αδερφός του Αλέξη, ο 34χρονος Δημήτρης Μπόνιας, αφήνει την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο.

Η μοίρα χτυπά αλύπητα για δεύτερη φορά την ίδια οικογένεια. Από τα τρία παιδιά της οικογένειας Μπόνια, τα δύο μεγαλύτερα έγιναν άγγελοι και πέταξαν ψηλά. Άραγε, υπάρχουν έστω κάποια λόγια παρηγοριάς για τη μάνα των παιδιών;

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.