ΣΥΡΙΖΑ: «Ημίμετρα» στη χειρότερη στιγμή της πανδημίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ημίμετρα χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας για την ανάσχεση της νέας έξαρσης της πανδημίας.

Με ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου επισημαίνει ότι, στη χειρότερη στιγμή της πανδημίας, «ο υπουργός Υγείας ανακοινώνει ημίμετρα για την αντιμετώπισή της και αποκαλύπτει την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης».

Αφού κάνει λόγο για μια κυβέρνηση «που εδώ και καιρό έχει παραιτηθεί από τη διαχείριση της πανδημίας», προσθέτει ότι, με τις επιλογές της, «επιταχύνει την κατάρρευση του ΕΣΥ», τη στιγμή που οι ανθρώπινες απώλειες αυξάνονται μέρα με την ημέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για την επανεκκίνηση του εμβολιαστικού προγράμματος, κατηγορώντας την για «ακραίες αντιφάσεις» αφού, παραδείγματος χάριν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «αφήνει στο ‘έλεος του Θεού’ τους θρησκευόμενους, χωρίς να λαμβάνει κανένα μέτρο προστασίας για τους χώρους λατρείας».

«Άβουλοι και μοιραίοι αντάμα, αποδεικνύονται πια επικίνδυνοι για την υγεία των πολιτών», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.