Ρόδος: Νέες αποκαλύψεις για τον παππού της 8χρονης – Γυναίκα τον καταγγέλλει για βιασμό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απορρίπτει όλες τις κατηγορίες σχετικά με τις καταγγελίες περί βιασμού ο παππούς της 8χρονης στη Ρόδο την ώρα μάλιστα που κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος για την τέλεση σεξουαλικών εγκλημάτων, καθώς στο φως ήρθε μια νέα υπόθεση.

Συγκεκριμένα στην εισαγγελία της Ρόδου πήγε η κατάθεση μιας γυναίκας 50 ετών που είναι από το νησί και ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του κοριτσιού. Η γυναίκα όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive δεν ζει στην Ελλάδα, όμως αναφέρει όταν αυτή ήταν 8 ετών έπεσε θύμα βιασμού από άτομο μέσα στην οικογένειά της. Τονίζει ότι και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να καταγγείλει το περιστατικό, το θέμα είχε πάει σε εισαγγελέα, όμως επειδή πέθανε ο δικαστικός λειτουργός η υπόθεση έμεινε στο συρτάρι.

Όταν όμως είδε από την τηλεόραση ότι το 8χρονο κοριτσάκι που είναι και συγγενής της έχει υποστεί κακοποίηση η ίδια επικοινώνησε με τις αρχές. Έχει δώσει ήδη κατάθεση και θα δώσει συμπληρωματική και βάσει αυτού κλήθηκε από την εισαγγελία ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού.

Τι βάζει σε υποψίες την εισαγγελέα
Το 8χρονο κοριτσάκι στην κατάθεσή του για την γνωστή υπόθεση της κακοποίησης σε μια αποστροφή του λόγου του είπε μια φράση που έχει βάλει σε πολλές υποψίες την εισαγγελέα για το τι συνέβη μέσα στο σπίτι.

Η εκπομπή Tlive μίλησε με τον παππού του κοριτσιού που είπε χαρακτηριστικά. «Δεν έχω κληθεί για νέα κατάθεση. Είναι ψέμα. Αν ερχόταν ένα χαρτί θα μας είχαν ειδοποιήσει. Τα παιδιά μας ζητάνε μέρα νύχτα. Επικοινωνούμε με τα παιδιά μέσω κοινωνικών λειτουργών. Δεν μπορώ να καταλάβω».

Όταν του είπαν ότι έχει κληθεί να δώσει κατάθεση 5 Νοεμβρίου για μια νέα υπόθεση ανέφερε: «Από το 2019 έχω κάνει τέσσερις εγχειρήσεις στον προστάτη, ενώ έχω κάνει δυο επεμβάσεις στα μάτια. Δεν μπορώ ούτε να ουρήσω και θα έκανα βιασμό; Υπάρχουν χαρτιά γι’ αυτό».

Στην ερώτηση ότι η καταγγελία έχει γίνει από μια γυναίκα στην Αμερική είπε: «Τι λέτε τώρα…. Εγώ το 1978 ήμουν στα πούλμαν στη Ρόδο. Δεν υπάρχει καταγγελία. Πήγα ως ύποπτος με τον δικηγόρο μου στον πταισματοδίκη. Δεν έχω σχέση με το 1978. Το παιδί το τελευταίο εξάμηνο που είναι κακοποιημένο το έβλεπα το πρωί πριν το σχολείο και το μεσημέρι που επέστρεψε, του βάζαμε φαγητό και πήγαινε επάνω. Δεν έμενε μαζί μας το τελευταίο εξάμηνο. Έμενε με την μητέρα του».

Στην ερώτηση αν η εισαγγελία του έχει απαγορεύσει να βλέπει να παιδιά είπε: «Δεν μου απαγόρευσε να τα βλέπω. Εγώ ήθελα μια συνάντηση με τα παιδιά και είπε ο εισαγγελέας όχι. Πήραν από τη μάνα τους την κηδεμονία και πήγαν τα παιδιά στο ίδρυμα».

Σχετικά με την καταγγελία για βιασμό που έχει κάνει μια γυναίκα είπε χαρακτηριστικά. «Αυτή την κυρία δεν την ξέρω. Ήταν μια συγγενής της γυναίκας μου και δεν είχα ασχοληθεί με την οικογένεια αυτή. Είχαν προβλήματα με κάτι χωράφια. Αυτά τα παιδιά δεν τα ξέρω. Δεν ήμασταν γείτονες και δεν είχαμε επαφές. Ψεύδεται… Έκανε την καταγγελία γιατί έχει καταχραστεί την περιούσια του θείου της. Εχει κάνει πλαστογραφίες, έχει πουλήσει σπίτια και χωράφια της γιαγιάς της και θέλει λεφτά. Ίσως να το έκανε για να με εκβιάσει. Δεν είχα σχέσεις μαζί τους».

 

 

 

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.