Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα: «Ο αδερφός μου έφυγε πολύ άδικα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Αθανασίου Δράμας από τον θάνατο του 62χρονου πιλότου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα 15/11.

Η αγωνία της οικογένειας του 62χρονου μέρα με τη μέρα μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Για τέσσερις ολόκληρες μέρες τα σωστικά συνεργεία ερευνούσαν στην περιοχή του Κισσάβου για κάποιο ίχνος τόσο του πιλότου, όσο και και του αεροσκάφους του.

Το τελευταίο σήμα από το κινητό του είχε καταγραφεί κοντά στη Χάλκη της Λάρισας το μεσημέρι της Δευτέρας. Και από εκείνη την περιοχή ξεκίνησαν και οι έρευνες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/11, κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου στη Λάρισα, οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς Super Puma της 384 Μοίρας ανακάλυψε από αέρος τα συντρίμμια του αεροσκάφους, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και το άψυχο σώμα του 62χρονου.
Στο χωριό του, τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, φίλοι και συγγενείς περιμένουν να ολοκληρωθούν η νεκροψία και τα διαδικαστικά και να τον αποχαιρετίσουν για πάντα.

Ο αδελφός του άτυχου πιλότου, Κυριάκος Τσιγάλογλου, συντετριμμένος μιλάει στο newsit.gr για τον χαμό του 62χρονου:

«Δυστυχώς ο αδελφός μου βρέθηκε νεκρός. Έφυγε πολύ άδικα. Τα αεροπλάνα ήταν το μοναδικό χόμπι του αδελφού μου. Η μεγάλη του αγάπη. Ασχολιόταν με αυτά για πολλά χρόνια. Περισσότερα από 20-25 χρόνια. Ήξερε να τα επισκευάζει και να τα μετατρέπει. Τη Δευτέρα, όπως ξέρετε θα ξεκινούσε από Θήβα για να επιστρέψει Δράμα. Τις πρώτες δύο μέρες που τον ψάχναμε δεν ανησύχησα πολύ. Πίστευα ότι θα βρεθεί και θα είναι καλά. Όμως από την τρίτη μέρα και μετά άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί ζωντανός.

Ο αδελφός του πιλότου, Κυριάκος Τσιγάλογλου
Η αγωνία ήταν μεγάλη όλες αυτές τις μέρες. Περιμέναμε κάποιο νέο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε. Ίσως να έγινε επειδή κοντά στην Κατερίνη είχε ομίχλη και δεν μπορούσε να έχει καλή ορατότητα. Ίσως να βγήκε κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα ή να αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Όμως σημασία έχει ότι ο Σταύρος έφυγε. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια τόσο στη σύζυγο του, όσο και στις κόρες του που έχασαν τον άνθρωπο τους. Για όλους μας είναι δύσκολο. Ο Θεός να τον συγχωρέσει».

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.