Οικονόμου για Τσίπρα: Καθημερινό πλέον το παραλήρημα καταστροφολογίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην πορεία της πανδημίας και δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε περαιτέρω το καθημερινό πλέον παραλήρημα καταστροφολογίας επιδίδεται ο κ. Τσίπρας, αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Οικονόμου κάνει μια συγκριτική αναφορά στις ΜΕΘ που υπήρχαν στην αρχή της πανδημίας, μιλώντας για υπερδιπλασιασμό και καταλήγει με αιχμές προς τον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι ένα «δράμι πράξης μετράει περισσότερο από ένα τόνο θεωρίας».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου:

«Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε περαιτέρω το καθημερινό πλέον παραλήρημα καταστροφολογίας και εργαλειοποίησης της πανδημίας στο οποίο επιδίδεται ο κ. Τσίπρας. Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αύξηση των εμβολιασμών, την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και την συνεχή ενίσχυση του ΕΣΥ.

Στην αρχή της πανδημίας οι ΜΕΘ ήταν 557 και σήμερα 1277 και αυτό ο κ. Τσίπρας το αποκαλεί «τίποτα». Μιας όμως και αύριο θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, και ενδεχομένως και τα νοσοκομεία στις πόλεις αυτές, τον ενημερώνουμε από σήμερα για τα ακόλουθα:

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: 2019 8 ΜΕΘ – 2021 21 ΜΕΘ και 154 επιπλέον στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Νοσοκομείο Κομοτηνής: 2019 3 ΜΕΘ – 2021 5 ΜΕΘ και επιπλέον 95 στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σε κάθε περίπτωση και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε κρίσεις, ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από ένα τόνο θεωρίας».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Παρατηρητής» της Θράκης υπογράμμιζε πως «ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε τραγικό αδιέξοδο».

«Αν δεν μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις να αποχωρήσει να τις πάρουμε εμείς», σημείωνε, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός αντί για στοιχειώδη συνεννόηση για την πανδημία καταφεύγει στο διχασμό, το καταφύγιο των ενόχων.

Τσίπρας: Ως εδώ, ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε τραγικό αδιέξοδο.

 

 

 

 

cnn.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.