Κόρινθος:«Έβγαζαν σφήκες ακόμα και από τις τσέπες του» – Η σοκαριστική περιγραφή της αδερφής του 54χρονου που διασωληνώθηκε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η περιοχή της Κορίνθου είναι σοκαρισμένη από το ατύχημα που είχε 54χρονος χειριστής χωματουργικού μηχανήματος όταν του επιτέθηκε σμήνος από σφήκες.

Η αδελφή του 54χρονου περιέγραψε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου όσα συνέβησαν: «Την ώρα που έσκαβε για να φτιάξει το ρέμα, έπεσε πάνω σε ένα σμήνος σφηκών, γύρω στις 300 σφήκες που ήτανε κάτω απ’ τα μπάζα, όπου έγινε η επίθεση στο πρόσωπό του και στο σώμα του. Δεν ήταν αλλεργικό το σοκ, το φορτίο της νευροτοξίνης ήταν πολύ μεγάλο.

Δεν ήταν αλλεργικός σε τσίμπημα σφήκας, τον έχει ξανατσιμπήσει σφήκα. Και ευτυχώς που ήτανε κοντά το νοσοκομείο, θα είχε χαθεί η ζωή του. Και ο υπάλληλος που τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του, τον σκουντούσε ας πούμε, δεν ανταποκρινόταν, μέσα στο αυτοκίνητο ήτανε μέχρι να φτάσει».

Σταθερή η κατάστασή του

Η αδελφή του άτυχου άνδρα περιέγραψε πώς είναι τώρα ο 54χρονος: «Μεγάλο πρήξιμο, εδώ λίγο μας τσιμπάει κάτι και… φανταστείτε τώρα ένα σμήνος έτσι; Να πέφτει πάνω στο πρόσωπό σου, στο κεφάλι σου. Βγαίνουνε σφήκες ακόμα και απ’ τα ρούχα του. Είναι σταθερή η κατάστασή του, η γιατρός μας είπε εκεί ότι επειδή είναι σοβαρό, είναι το σοκ που τον πήγαμε χθες, σιγά σιγά πιστεύω μακάρι δηλαδή προσεύχομαι κι εγώ και όλοι μας να μην αφήσει κάποιο κατάλοιπο σε κάποιο όργανό του ή οτιδήποτε».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.