Γλυκά Νερά: O δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απαντά στην Αγγελική Νικολούλη για το τρίτο πρόσωπο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απάντηση στα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την ύπαρξη τρίτου προσώπου έδωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη. Ο κ. Παπαϊωαννίδης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, αναφέρθηκε και στην πρόταση – καταπέλτη του εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε στα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη λέγοντας πως: «Ο εντολέας μου λέει ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Και μάλιστα, δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο της δικογραφίας. Δεν την γνωρίζει καν τη γυναίκα. Αυτή είναι η θέση του εντολέα μου. Αν δεν είχε προκύψει και οτιδήποτε άλλο, δεν είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα το αδίκημα που εξετάζουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όμως παρ’ όλα αυτά δεν το γνωρίζει».

Αναμενόμενο το κατηγορητήριο

Ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου σημείωσε πως δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο βασικό κατηγορητήριο: «Αναφέρει βέβαια κάποια πράγματα σε προγενέστερο χρόνο. Στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών και στο δικαστήριο που θα γίνει επί της ουσίας διακυβεύεται ένα βασικό ζήτημα, το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα στα Γλυκά Νερά και πώς πυροδοτήθηκε όλη αυτή η κατάσταση. Αυτό υπονοείται και από την εισαγγελική πρόταση».

Αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα που δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το έγκλημα λέγοντας πως: «Ο εντολέας μου είναι αυτός που αν θέλει θα διαψεύσει δημοσιεύματα. Όσο υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να δίνουν κάτι παραπάνω στην υπόθεση ή να ανατρέπουν κάτι, ακόμα και αύριο μπορούν να κατατεθούν ώστε να αξιολογηθούν».

Αγγελική Νικολούλη: Να σου θυμίσω εγώ

Η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής, «Φως στο Τούνελ», αναφέρθηκε στη διάψευση του Αναγωστόπουλου για παράλληλη σχέση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες.

Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.