Εξιτήριο για τον Προκόπη Παυλόπουλο: Θετική στον κορωνοϊό και η σύζυγός του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος, μία ημέρα μετά την προληπτική εισαγωγή του λόγω της περιπέτειάς του με τον κορωνοϊό.
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει στην οικία του, αφού έκανε μια σειρά προληπτικών εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων υπήρξαν απολύτως ικανοποιητικά.

Η εισαγωγή του κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς του για προληπτικούς λόγους λόγω του ατομικού ιστορικού του. Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, όμως είναι πλήρως εμβολιασμένος. Πριν ταξιδέψει για να παραστεί σε εκδήλωση στην Κύπρο και χωρίς να έχει συμπτώματα, έκανε rapid τεστ, το οποίο ήταν θετικό και έτσι ακύρωσε το ταξίδι και όλες τις δραστηριότητές του για τις επόμενες μέρες.

Θετική είναι και η σύζυγός του, Σίσσυ, αλλά ασυμπτωματική.

«Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ», ανέφερε χθες η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.