Αυτός είναι ο 42χρονος Ιερέας με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο 42χρονος πάτερ Γεώργιος από την πρώτη στιγμή, δήλωσε πως βρήκε αρκετούς υποστηρικτές στο πλευρό του, ενώ μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, αποφάσισε να κατεβάσει το προφίλ του.

Πρόκειται για έναν οικογενειάρχη και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος έχει σπουδάσει Θεολογία αλλά και Τεχνικός Υλεκτρονικών Υπολογιστών.

Τι δήλωσε ο ίδιος 
«Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό και την πνευματική ζωή και την ψυχή. Βλέπετε ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εδώ πέρα το αποδέχονται και δεν μου δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα», είπε ο 42χρονος πάτερ.

Και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε άνθρωποι και όταν ένας μας ξέρει σαν άνθρωπο και τι καρδιά έχουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λοιπόν. Δεν θεωρώ ότι προκλήθηκε σάλος με όλο αυτό», δήλωσε στην κάμερα του T-Live.

«Είναι πολύ καλός, ευγενικός, ένας κύριος με τα όλα του. Τον σέβεται όλο το χωριό και όλος ο κόσμος εδώ. Με τέτοια συμπεριφορά λίγοι ιερείς πέρασαν από εδώ», συμπλήρωσε κάτοικος της περιοχής για τον 42χρονο Ιερέα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.