Φρικτός θάνατος 8χρονης που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τραγικό περιστατικό το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα κορίτσι 8 ετών έλαβε χώρα στο Κερατσίνι.

Το κοριτσάκι το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου ξέφυγε από την προσοχή των δικών του και επιχείρησε να μπει σε εγκαταστάσεις εργοστασίου της περιοχής αλλά εγκλωβίστηκε για ώρα σε συρώμενη ηλεκτρική μεταλλική πόρτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, καθώς η πόρτα το συνέθλιψε.

Το κοριτσάκι φαίνεται να μπήκε μέσα στο εργοστάσιο στις 17:30 της περασμένης Τετάρτης και έγινε αντιληπτό από υπάλληλο του εργοστασίου γύρω στις 17:50, οπότε και ενημερώθηκε ο διευθυντής του εργοστασίου. Όπως μετέδωσε το Mega, το παιδί δεν έγινε αντιληπτό για 20 ολόκληρα λεπτά καθώς οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι ήταν «σακούλα».

Μία ώρα αφότου το παιδί είχε εγκλωβιστεί, δηλαδή στις 18:30, μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με τον οδηγό να κλείνει ξανά την μεταλλική πόρτα και το παιδί να ξαναεγκλωβίζεται.

Περίπου στις 18:40, όταν στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος του κοριτσιού ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες.

Φυσικά, από το τραγικό περιστατικό προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα. Σύμφωνα με το Mega, από έχουν ήδη γίνει τέσσερις συλλήψεις για το περιστατικό, μεταξύ των οποίων η μητέρα και η γιαγιά της 8χρονης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.