Εργατικό κέντρο Πάτρας: Με λεωφορεία στην Αθήνα για το συλλαλητήριο των πυρόπληκτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι στηρίζει και συμμετέχει το Σάββατο 6 Νοέμβρη και ώρα 12:00μ στην πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα που καλούν οι Συντονιστικές Επιτροπές Πυρόπληκτων της Εύβοιας, της Ηλείας και άλλων περιοχών, Αγροτικοί Σύλλογοι, συνδικάτα και άλλοι φορείς.

Όπως από την πρώτη στιγμή το Εργατικό Κέντρο βρέθηκε στα πύρινα μέτωπα της περιοχής μας με ομάδες πυρόσβεσης και πυρασφάλειας, στήριξε τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων των περιοχών που κάηκαν, έτσι και τώρα συνεχίζουμε τη στήριξή μας στο δίκαιο αγώνα των πυρόπληκτων που διεκδικούν άμεσα μέτρα στήριξης ώστε να μείνουν στον τόπο τους.

Ο δικός τους αγώνας είναι και δικός μας! Κανείς δεν πρέπει να επιτρέψει να ξεχαστούν οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για τις καταστροφικές πυρκαγιές, για το ότι ακόμη και σήμερα, τρεις μήνες μετά, δεν έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις ενώ οι περιοχές που κάηκαν παραμένουν ανοχύρωτες απέναντι στον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων.

Καλούμε την εργατική τάξη της πόλης μας, τα σωματεία να σταθούν στο πλευρό των πυρόπληκτων, να εκφράσουν την αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα τους όπως έμπρακτα έκαναν και το καλοκαίρι.

Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορεία, από τον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα, στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου, 6 Νοέμβρη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.