Εισαγγελική έρευνα για την κατάρρευση οροφής σε σχολείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προκαταρκτική εξέταση της δικαιοσύνης για την οροφή σχολείου που κατέρρευσε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Την εντολή έδωσε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Η εισαγγελική λειτουργός ζητά να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης κανόνων οικοδομικής», για την οροφή αίθουσας δημοτικού σχολείου που κατέρρευσε στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου, θα οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας, θα πραγματοποιηθεί αυτοψία και θα κληθούν να καταθέσουν εκπαιδευτικοί, γονείς μαθητών κ.α., όπως αναφέρει το GRTimes.gr.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Πέμπτη (04.11.2021), στην αίθουσα του 4ου δημοτικού σχολείου Πυλαίας έπεσε η οροφή, ευτυχώς, εν ώρα διαλείμματος και έτσι δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους μαθητές.

Σωτήρια αποδείχτηκε η παρατηρητικότητα της δασκάλας της τάξης. Λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση, διαπίστωσε ρωγμές στο ταβάνι της αίθουσας και έβγαλε άμεσα για διάλειμμα τους μαθητές, μερικά λεπτά νωρίτερα από το κανονικό.

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.