Δάκης: «Είναι γνωστό ότι έχω καρκίνο και κάνω χημειοθεραπείες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Δάκης μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο τραγουδιστής  απάντησε στα δημοσιεύματα και όπως εξήγησε τον τελευταίο χρόνο δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο.

«Ξέρετε το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο εντάξει είναι γνωστό, ότι έχω καρκίνο και ότι κάνω χημειοθεραπείες.

Η ιστορία έχει ως εξής, πήρα ένα μικρόβιο από τα στούντιο που πήγαινα τα τηλεοπτικά στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες δεν θυμάμαι.

Μου το θεραπεύσανε λοιπόν αυτό το μικρόβιο αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική έχασα 20 κιλά μέσα σε ένα μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες και δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές.

Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα μπορώ και μιλάω καλύτερα.

Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει. Όλο αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο για αυτά που έχω διαβάσει, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα λέω», είπε χαρακτηριστικά ο Δάκης.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.