Θάνος Μικρούτσικος: Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί η επανεκτέλεση του «Εμπάργκο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το εμβληματικό έργο του Θάνου Μικρούτσικου «Εμπάργκο», σε ποίηση του Άλκη Αλκαίου, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα καινούργιο ταξίδι με την κυκλοφορία της νέας του εκτέλεσης, όπως σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον συνθέτη με ερμηνευτές τους δύο δημοφιλείς τραγουδοποιούς, συνοδοιπόρους και συνεργάτες του για πολλά χρόνια, Μίλτο Πασχαλίδη και Χρήστο Θηβαίο και με σημερινό ήχο.

Στο τραγούδι «Ερωτικό» συμμετέχει ο Γιάννης Κότσιρας. Την επιμέλεια παραγωγής υπογράφει ο επί χρόνια συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιος Παπαδόπουλος.

Στην έκδοση περιλαμβάνεται και το τραγούδι «Spleen» που για λόγους χώρου δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη εκδοχή του 1982.

Το έργο θα παρουσιαστεί στη νέα του μορφή στις 23 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Christmas Theater με ερμηνευτές τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Χρήστο Θηβαίο.

Την παράσταση πλαισιώνει επιλογή τραγουδιών από την πλούσια εργογραφία του συνθέτη με τους Μανώλη Μητσιά, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαΐδη.

Το «Εμπάργκο» στη νέα του μορφή θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου σε cd από το Ogdoo Music Group. Μπορείτε να το παραγγείλετε πρώτοι εδώ: https://bit.ly/ThanosMikroutsikosEmbargo

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.