Πάτρα: «Ο Ιππότης με την σκουριασμένη πανοπλία» στο Θέατρο Όροφως

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το χιούμορ, η φαντασία, το παιχνίδι, η μουσική, ο χορός, το κέφι και τα διαδραστικά σκηνικά είναι τα βασικά συστατικά της παιδικής παράστασης του Θεάτρου Όροφως, «Ο Ιππότης με την σκουριασμένη πανοπλία», η οποία ανεβαίνει κάθε Σάββατο και Κυριακή! 

Το μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα, Fisher Robert, με τίτλο «Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη Πανοπλία» μεταφέρεται στη σκηνή του Θεάτρου Όροφως. Θέμα του, το ταξίδι ενός Ιππότη, καλού και ευγενικού μα πάνω απ΄ όλα στοργικού, που εξελίσσεται σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και συμφιλίωσης με τον εαυτό!
Η Πανοπλία του Ιππότη, βαριά και «σκουριασμένη», έχει γίνει πλέον αφόρητη. Γιατί είναι φτιαγμένη από τον φόβο του πόνου, την άρνηση να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να δοθεί και να δεθεί και γενικότερα την προσπάθεια να κρατήσει μακριά ό,τι τον πληγώνει, να αποφύγει τελικά κάθε πιεστική σκέψη. Για να ελαφρύνει το βάρος, αποφασίζει να ανακαλύψει τις αιτίες. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι γνώσης που αναδεικνύει τον βασικό κανόνα της ζωής, αυτόν που είχε ξεχάσει… να Ακούς και να Αισθάνεσαι τον εαυτό σου και τους γύρω σου!
Μέσα από το ταξίδι του Ιππότη, μάς δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να ανασάνουμε, να ελευθερωθούμε και να γελάσουμε πλατιά και ανοιχτόκαρδα με την αθωότητα και την αλήθεια ενός (μικρού) παιδιού. Να αναζητήσουμε μια διέξοδο από τους φόβους, τις αγωνίες και τη μοναξιά μας. Να πετάξουμε τις «σκουριασμένες» πανοπλίες μας, γιατί τελικά δεν μας προστατεύουν, αλλά μας βαραίνουν.

Κάθε Σάββατο στις 17.30 και Κυριακή στις 11.30
Διάρκεια παράστασης: 60’
Για παιδιά κάθε ηλικίας
Τα παιδιάαπό 4-17 ετών έχουν πρόσβαση μόνο με self test που έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών πριν από την παρουσία τους στον χώρο.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος  9€ ενήλικες,  7€ παιδικό

Κρατήσεις / Πληροφορίες: 2611810983, 6939835990

Ταυτότητα παράστασης:
Σκηνοθεσία: Ελένη Καραμούζη
Διασκευή: Νάνσυ Χριστοπούλου
Σκηνογραφία – Κοστούμια: Πάρης Λαλιώτης
Κινησιολογία: Παναγιώτα Δερβίση
Φωτισμοί – Ηχοληψία: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος
Ηθοποιοί: Γεωργία Αντωνοπούλου, Έφη Κεραμίδα, Μαριέττα Σαρρή
Πρωτότυπη μουσική: Άρης Βασιλείου
Συγγραφέας: RobertFischer
Μετάφραση: Κυριακίδης Αχιλλέας
Εκδόσεις: Όπερα

Παραγωγή: Θέατρο Όροφως
Χορηγός παράστασης: Mindpilates Studio

Θέατρο Όροφως
Όθωνος Αμαλίας 112, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2611810983, 6939835990
E-mail: theatro.orofws@yahoo.com
Facebook: ΘέατροΌροφως
Instagram: theatro.orofws

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.