Συγκινημένοι στον αέρα της εκπομπής Γκουντάρας και Κάκκαβα: «Εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την χθεσινή εσπευσμένη αποχώρηση της από το «Όλα Γκουντ» μίλησαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας σήμερα στην εκπομπή.

Ηπαρουσιάστρια, φανερά φορτισμένη, ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά με το ατύχημα που είχε ο γιος τους: «Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε. Έφυγα άρον άρον. Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ κι ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά.

Άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας. Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν. Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά. Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του. Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω. Μάρκο σε αγαπώ.»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε πως ευτυχώς που αυτοί οι δύο άνθρωποι βρίσκονταν εκεί με το βαλιτσάκι τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.