Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελπίδα Νίνου δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του εν αγνοία μου», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας πως ο κατηγορούμενος τον είχε βάλει εν αγνοία του μάρτυρα υπεράσπισης.

«Εγώ ήμουν κοντά στη ζωή του Πέτρου για πάρα πολλά χρόνια και δεν σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμα και όταν δεν δουλεύαμε.

Και με τη σύζυγό του ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα για διάφορα πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά πράγματα», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να λέει, όπως είπε ο Γιώργος Λέφας την άποψή του για αυτά που συνέβησαν την περίοδο που εκείνος δούλευε. Και είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Λέφας σταμάτησε τη συνεργασία.

Το ότι σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του ή να έχει σχέσεις οικογενειακές κάτι δείχνει».

«Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Κι εμένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω.

Όταν έφτασα στην εισαγγελία έμαθα ότι είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Είπα στον εισαγγελέα ότι εγώ θέλω να μην χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης και ο ίδιος με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.