Σπύρος Λάμπρου: Θετικός στον κορονοϊό ο δημοσιογράφος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θύμα του κορονοϊού έπεσε και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του STAR, Σπύρος Λάμπρου. Την γνωστοποίηση της είδησης επέλεξε να κάνει ο ίδιος μέσω social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Λάμπρου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φιλους ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό όντας εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις.

Ακολουθεί το μήνυμα που έγραψε ο Σπύρος Λάμπου στο Facebook:

«Σαν τον κόμπο της γραβάτας που δεν συμπαθώ ήταν και ο κόμπος στο λαιμό όταν είδα θετικά τα τεστ για τον κορονοϊό. Το παρήγορο… έχω κάνει και τα δυο εμβόλια και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί. Τόσα χρόνια, όσες φορές τα είπαμε από τον τηλεοπτικό αέρα… πάντα σας έλεγα μέσα από την καρδιά μου την αλήθεια».

«Ό,τι θεωρούσα καλύτερο για εσάς και την χώρα μας. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Πολλές φορές μου θυμώσατε. Όμως αυτή είναι η σχέση μας. Είναι μοναδική και δεν αλλάζει. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Θα σας πω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλό για όλους μας. Κάντε το εμβόλιο!!! Είναι φοβερά ζόρικος ο Covid.  Θα μου λείψετε τηλεοπτικά τις επόμενες δέκα μέρες. Αλλά θα γυρίσω!»

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.