Νίκη Ξάνθου: Θα υιοθετούσα ένα παιδάκι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποκαλυπτική η Νίκη Ξάνθου την Τρίτη 30/11, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο. Αν και από μικρή έμαθε πώς να “πετάει” πάνω από το σκάμμα, τα μυαλά της δεν πήραν ποτέ αέρα.

Η Νίκη Ξάνθου, το κορίτσι των τριών Ολυμπιακών Αγώνων, των Παγκοσμίων και των Ευρωπαϊκών διακρίσεων… προσγειώνεται στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο την Τρίτη 30/11, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο μήκος, μιλάει για τη συνειδητή απόφασή της να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, για τα φώτα της δημοσιότητας, για τα πράγματα που τη γεμίζουν σήμερα, για τους αθλητές που θαυμάζει και απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο ερώτημα πώς θα αισθανόταν αν κάποια αθλήτρια «σπάσει» το ρεκόρ της.

Η Νίκη Ξάνθου ξεδιπλώνει τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της, που ξεκίνησε από τη Ρόδο κι ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, θυμάται τις νίκες και τις ήττες που τη σημάδεψαν και εξομολογείται τι της στέρησε ο πρωταθλητισμός και ποιο άλμα θα ήθελε να επαναλάβει. Παράλληλα, σχολιάζει τις εξαιρετικές ικανότητες του Μίλτου Τεντόγλου, τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και της Πηγής Δεβετζή αλλά και την τοποθέτηση του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #metoo στον αθλητισμό.

Η Νίκη Ξάνθου αποκαλύπτει ακόμη τι ήταν αυτό που την οδήγησε στη ψυχοθεραπεία, τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής της, όταν έχασε τον πατέρα της, ενώ μιλάει για την επιλογή της να μην κάνει παιδί αλλά και για την ανάγκη της «να νταντέψει το παιδί μέσα της».

Σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου, «Αυτός και ο άλλος» φουσκώνουν από ολυμπιακή υπερηφάνεια και ποντάρουν στη… Νίκη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.