Η Ιωάννα Μάνδρου απαντά για τον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλια στα ρούχα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τι λέει η Ιωάννα Μάνδρου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Καπουτζίδη και Μουτσινά;

Η Ιωάννα Μάνδρου μίλησε στη Super Κατερίνα και την Άννα Ζηρδέλη, για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά.

«Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου ήταν τώρα τελευταία, η πρώτη μέρα που είδα την Ιωάννα Παλιοσπύρου να βγαίνει από το αυτοκίνητο με τη μάσκα. Δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την εικόνα», είπε η Ιωάννα Μάνδρου και συνέχισε για τις δίκες του #metoo:

«Οι δίκες τους αναμένονται τώρα κοντά. Υπολογίζω ότι μέχρι τα μέσα Φλεβάρη, αρχές Μάρτη, θα έχουν ξεκινήσει και είναι δίκες πάρα πολύ δύσκολες. Τα πιο σοβαρά στοιχεία αυτής της δικογραφίας έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά αυτές οι δίκες είναι πολύ δύσκολες, πρώτα απ’ όλα γιατί το αντικείμενο είναι πολύ βαρύ. Μιλάμε για βιασμούς, είναι ένα έγκλημα αποτρόπαιο και πάρα πολύ σκληρό».

«Εάν η παρουσίαση δεν είναι προσβλητική για έναν άνθρωπο, και πιστεύω ότι του Νίκου Μουτσινά δεν είναι, δηλαδή, με αγάπη και με λεπτό χιούμορ εμφανίζει τους ανθρώπους που εμφανίζει, βρίσκω ότι γιατί να μην κάνεις καριέρα; Κάποιους θα εμφανίσεις. Αν αυτό γίνεται με αγάπη και χωρίς να προσβάλεις την προσωπικότητα του άλλου, θεωρώ ότι σωστά γίνεται διότι όλοι κάποιους παρουσιάζουμε», τονίζει η Ιωάννα Μάνδρου.

 

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.