Άγριες Μέλισσες: Το γκέι φιλί που ανέτρεψε την πλοκή της σειράς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα γκέι φιλί αλλάζει τα δεδομένα στις Άγριες Μέλισσες. Στο 26ο επεισόδιο του 3ου κύκλου της δημοφιλούς δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ένα φιλί μεταξύ δύο ανδρών αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές ανατροπές στην πλοκή της σειράς.

Η Δρόσω μπαίνοντας στο θέατρο όπου κάνουν τις πρόβες, βρίσκεται μπροστά σε μια απρόσμενη εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες. Ο γιος του Ακύλα, Λευτέρης και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του θεάτρου που κάνει πρόβα ο θίασος του Λευτέρη φιλήθηκαν στο στόμα…

Άγριες Μέλισσες

Η Δρόσω έμεινε άφωνη, ενώ βγαίνοντας οι δύο άνδρες έπεσαν πάνω της, αντιλαμβανόμενοι ότι η μυστική τους σχέση φανερώθηκε…

Στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες: Στη δεξίωση που πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντή και του Νικηφόρου, τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους. Η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς.

Ο Πέτρος γίνεται στόχος του Ακύλα, ενώ η αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού προμηνύει καινούρια προβλήματα. Μια ανίερη συμμαχία φαίνεται να γεννιέται κι ένας παλιός έρωτας σιγοβράζει ακόμα. Η Ελένη, αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για τον Λάμπρο, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλυτώσει. Θα επισκεφθεί μια γυναίκα που θ’ αποδειχθεί η απόλυτη καταστροφή της.

 

 

 

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.