Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών της Πατρινής Διονυσίας Κουκίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων που το πρωί της Πέμπτης πήραν 11.000 ευρώ και κοσμήματα από την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.

Οι Αρχές θεωρούν πως οι δράστες γνώριζαν ότι στο σπίτι του μοντέλου υπήρχαν χρήματα, χωρίς να αποκλείουν μάλιστα η πληροφόρηση να προήλθε από τον κοινωνικό κύκλο της πρώην Σταρ Ελλάς.

Γενετικό υλικό και πιθανόν κάποιο αποτυπώματα που άφησαν πίσω στον τόπο της αγρίας ληστείας οι τρεις κακοποιοί αναζητούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Κλιμάκιο της Σήμανσης που σάρωσε τον χώρο, έστειλε πολύτιμα στοιχεία στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια όπου έχουν ήδη ξεκινήσει την ανάλυση των δεδομένων. Οι Αρχές θεωρούν πως οι δράστες είναι παλιοί γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ και έχουν απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις στο παρελθόν.

Οι τρεις κουκουλοφόροι που είχαν στήσει καρτέρι στην πρώην Σταρ Ελλάς γνώριζαν πολύ καλά πως στο σπίτι της είχε χρήματα και κοσμήματα. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, το μοντέλο ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε και όσα χαρακτηριστικά των ληστών συγκράτησε τα λεπτά της επίθεσης.

Οι κακοποιοί ήταν αποφασισμένοι και απείλησαν να την σκοτώσουν εάν δεν συνεργαζόταν. Από τις κινήσεις τους αλλά και από τα όσα ζήτησαν από το μοντέλο, οι ληστές φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά την ύπαρξη των χρήματων και των κοσμημάτων στον χώρο.

Αυτό το στοιχείο οδηγεί τις έρευνες στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο της πρώην Σταρ Ελλάς, με τις Αρχές να μην αποκλείουν το γεγονός ότι ο πληροφοριοδότης τους βρίσκεται πολύ κοντά στο θύμα τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.