Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Θα ήμουν κακοποιός αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής και σε μία συνέντευξή του στο κανάλι της Μίλαν, παραδέχθηκε ότι αν δεν είχε παίξει ποδόσφαιρο, πιθανότατα θα ήταν κακοποιός.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ θυμήθηκε τα χρόνια που ήταν παιδί στα γκέτο της Σουηδίας και σημείωσε πόσο πολύ έχει επηρεάσει αυτό τη ζωή του και τον χαρακτήρα του.

Οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Υπάρχει πολύ από το γκέτο μέσα μου. Νομίζω ότι το γκέτο είναι κάτι που με χαρακτηρίζει ακόμα σαν άνθρωπο. Δεν είναι ότι βγαίνω έξω και περπατάω νομίζοντας ότι είμαι κουλ. Είμαι όπως είμαι επειδή μεγάλωσα σε αυτές τις περιοχές και για μένα ήταν ένας παράδεισος. Όπως λέω, “μπορείς να βγάλεις ένα αγόρι από το γκέτο αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το γκέτο από ένα αγόρι”. Μερικές φορές είναι εμφανές ότι συμπεριφέρομαι σαν κάποιος από αυτές τις περιοχές, αλλά αυτός είμαι.

Σήμερα είμαι ο πιο ήσυχος Ζλάταν που υπήρξε ποτέ. Κάθε μια στο τόσο όμως, είμαι για λίγο ο παλιός Ζλάταν. Είμαι πιο έμπειρος από ποτέ και για αυτό συμπεριφέρομαι διαφορετικά, τόσο μέσα στο χορτάρι. όσο και εκτός. Δεν χρειάζεται πια να είμαι βιαστικός και να κάνω σαν τρελός πλέον. Πιθανότατα να ήμουν ένας κοινός κακοποιός στο δρόμο αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής. Έχω πάρει τηλέφωνο πολλούς παλιούς μου φίλους και δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν ξέρω καν αν ζουν πλέον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.