Θέατρο Σκιών: Μια ξεχωριστή παράσταση στην Αγορά «Αργύρη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το θέατρο Σκιών, έδωσε τη δική του «ανάγνωση» στα μηνύματα της επανάστασης του ’21, μέσα από μία ιδιαίτερη παράσταση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του  Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στην Αγορά «Αργύρη». 

Η παράσταση ήταν ενταγμένη στις δράσεις που συνοδεύουν την ταυτόχρονη φιλοξενία στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και στη Δημοτική Πινακοθήκη, της έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», που οργανώνουν το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

dsc_4201.jpg

“Ανέβηκε” για πρώτη φορά από το «Μαύρο Θέατρο της Πάτρας» με τον καραγκιοζοπαίχτη – εικαστικό Κώστα Μακρή και είχε τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών». Την παράσταση «έντυσαν» μουσικά, ο Κωστής Στεφανόπουλος (λαούτο – φωνή), Γιάννης Φωτόπουλος (μπουζούκι» και Πέννη Γεωργοπούλου (Σαντούρι).

Η έκθεση «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.