Μια ιδιαίτερη τιμητική διάκριση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Aλεξάνδρα Δημοπούλου, στέλεχος της Π.Φ.Π.Ο. και σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων στο θέμα των αδέσποτων ζώων, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb την «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων»:

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία [Π.Φ.Π.Ο], επέλεξε την 4η Οκτωβρίου , γνωστή ως «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων», για να αποδώσει μία ξεχωριστή τιμητική διάκριση στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, για την υπευθυνότητα, την εγρήγορση, την ευαισθησία, και τη δυναμικότητα αναφορικά με την τήρηση του νόμου για την υπεράσπιση των πλέον αδυνάτων της κοινωνίας μας – των μη ανθρώπινων Ζώων- πλην όμως δυνατών και πολύτιμων κρίκων για την ίδια τη Ζωή και την Πρόοδο.

Μια τέτοια Αστυνομία, ναι είναι περηφάνια για όλους μας, είναι στήριγμα δυνατό και ελπίδα για μια πιο ειρηνική συνύπαρξη όλων μας.

Ίσως κάποτε η κοινωνία μας, μέσα από την καλλιέργεια, την εκπαίδευση, την ευαισθητοποίηση, και την σωστότερη φροντίδα των πολιτών της, εξανθρωπιστεί ουσιαστικά, προοδεύσει κι έτσι δε χρειάζεται αυτή η τόσο επίπονη δραστηριοποίηση και καταστολή.

Αυτό άλλωστε είναι η μεγάλη ευχή, στόχος και προσδοκία μας.

Ακολουθεί η τιμητική διάκριση ΕΔΩ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.