Σταθερό σημείο για δωρεάν rapid test στο Αίγιο – Ξεκίνησε η λειτουργία του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ημέρα έναρξης της λειτουργίας του σταθερού σημείου διενέργειας των δειγματοληπτικών ελέγχων για την πόλη του Αιγίου η σημερινή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα ξεκίνησε η δωρεάν διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στους πολίτες της Αιγιάλειας κατόπιν πρωτοβουλίας της Διοίκησης της 6Ης ΥΠΕ και της συνεργασίας της με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία στα πλαίσια της επιδημιολογικής επαγρύπνησης και επιτήρησης για τη διασπορά της νόσου στην περιοχή της ευρύτερης Αιγιαλείας.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται καθημερινά 09:00 με 15:00 στο οίκημα «Συμβουλευτικός Σταθμός Μάνας και Παιδιού», που στεγάζεται στο κτίριο του ΕΦΚΑ, πλησίον του Κ.Υ. Αιγίου. Οι χώροι που έχουν διατεθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών είναι λειτουργικοί, φωτεινοί και άνετοι, με επαρκή αερισμό, προσβάσιμοι για ηλικιωμένα άτομα και άτομα με αναπηρίες και επαρκείς, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο εντοπισμός των κρουσμάτων του νέου κορονοιού, και δη, των μη συμπτωματικών, άμεσα, έγκυρα και δωρεάν προς τους πολίτες συμβάλλει στην ταχύτερη λήψη μέτρων προστασίας της κοινότητας και άμεσης αντιμετώπισης των ασθενών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.