Ζημία-ρεκόρ για την Ιντερ, 928 εκατ. ευρώ συνολικά στη διετία μαζί με Γιουβέντους και Μίλαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Ιντερ ανακοίνωσε χθες ζημία-ρεκόρ ύψους 245,6 εκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος 2020-2021, ως συνέπεια της πανδημίας Covid-19.

 Πρόκειται για τις μεγαλύτερες απώλειες που έχουν καταγραφεί ποτέ από σύλλογο της Serie A, σύμφωνα με το Calcio e Finanza, την ιταλική εξειδικευμένη ιστοσελίδα στον αθλητισμό και τα οικονομικά.

Όπως σημειώνεται, η τρέχουσα σεζόν «δείχνει ήδη πολλά υποσχόμενα σημάδια ανάκαμψης», χάρη στη μερική επαναλειτουργία των γηπέδων, τις μεταγραφές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι και την υπογραφή νέων συμβολαίων με χορηγούς που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο.

Οι «νερατζούρι» κατέγραψαν υπερδιπλάσιες ζημίες σε σχέση με το οικονομικό έτος 2019/20, το οποίο «έκλεισε» με καθαρές απώλειες 102,4 εκατ. ευρώ.

Επίσης, μειώθηκαν τα έσοδα στα 364,7 εκατομμύρια ευρώ, σε σύγκριση με 373,3 εκατομμύρια την προηγούμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά Ιντερ, Γιουβέντους και Μίλαν παρουσιάζουν ζημίες άνω του μισού δισεκατομμυρίου ευρώ στο οικονομικό έτος 2020-2021, ενώ οι απώλειές τους στις τελευταίες δύο σεζόν ξεπερνούν τα 900 εκατομμύρια, φτάνοντας συγκεκριμένα στα 928 εκατομμύρια ευρώ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.