Ο Αίολος Αγυιάς πήρε το τουρνουά της Ανδραβίδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αίολος Αγυιάς κατέκτησε το τουρνουά που διοργανώνει η Ανδραβίδα, καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης επί της Σφήκας Αμαλιάδας με σκορ 77-58. Για την ιστορία, η νίκη αφιερώθηκε στον Χατζόπουλο, ο οποίος είχε χθες γενέθλια. Τα 10λεπτα της αναμέτρησης: 13-11, 18-20, 28-16, 18-11.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Ανδρέας Παπαδημητρίου): Χατζόπουλος 13 (1τρ., 6ριμπ., 6ασ.), Βουρνάς 16 (1τρ., 4ριμπ., 5ασ.), Βαλαής 5 (1), Γιαννικόπουλος 15 (3τρ., 3ριμπ.), Κωνσταντούλας 2, Παπαβασιλόπουλος 13 (1), Μαναβόπουλος 8 (3ριμπ.), Θεοδωρόπουλος 5 (1τρ., 4ριμπ.), Γοργότσης (6τριμπ.). Στόλλας.

* Αμέσως μετά το τέλος του τελικού με την Σφήκα Αμαλιάδας, ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε τα εξής: «Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο τριών τουρνουά το τελευταίο διάστημα. Δοκιμάζουμε σχήματα και προσπαθούμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό μετά την πολύμηνη διακοπή. Σίγουρα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα γιατί όλες οι ομάδες αγωνίζονται με πολλές απουσίες. Πάντως το πρόσημο είναι θετικό, όμως πάντοτε ισχύει το ”ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”. Πλέον, θα ετοιμάσουμε την ομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

* Ο μεγάλος τελικός προηγήθηκε του μικρού τελικού του τουρνουά, στον οποίο θα παίξουν Γαλήνη-Ανδραβίδα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.