Πολλά θα ακούσουν τα αυτιά μας μέχρι την 5η Δεκεμβρίου…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρ. γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα Νίκος Μοίραλης, έγραψε το εξής μήνυμα στο fb, με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα, για την ανάδειξη νέου αρχηγού:

Το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου η επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη θα είναι ξεκάθαρη & πανηγυρική.
Έχουμε δεσμευτεί να διατηρήσουμε ένα ενωτικό κλίμα και να διασφαλίσουμε την ομαλότητα της διαδικασίας από σήμερα μέχρι και την 5η Δεκεμβρίου.
Οι επιθέσεις της Χαριλάου Τρικούπη προς τον Ανδρουλάκη για το θέμα της Ευρωβουλής και την διατήρηση της θέσης του θα πέσουν στο κενό.
Το τελευταίο καιρό προάγουν όλοι οι σύντροφοι την άνοδο της σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη και ειδικά την επικράτηση του SPD στη Γερμανία.
Εύχονται όλοι αυτό το κύμα αυξησης των δυνάμεων των σοσιαλιστικών παρατάξεων να έρθει και στην Ελλάδα…
Αυτο που δεν ερμηνεύουν σωστά είναι πως το SPD αναγνωρίζει μέχρι στιγμής και καλωσορίζει κάθε φορά τον Τσίπρα στις διεργασίες της σοσιαλιστικής ομάδας στην Ευρώπη.
Αυτό που πρέπει να πετύχει ο Androulakis Nikos την επόμενη μέρα της νίκης του είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην ομάδα των σοσιαλιστών ως η μόνη και γνήσια έκφραση από την Ελλάδα.
Τον εμπιστευόμαστε πως θα το πετύχει και προφανώς χαιρόμαστε που θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες εντός και εκτός συνόρων με το απαραίτητο και επιθυμητό πολιτικό εκτόπισμα που αρμόζει σε αρχηγό παράταξης που διεκδικεί την πρωθυπουργία στην χώρα του.
🗣 Πολλά θα ακούσουν τα αυτιά μας μέχρι την 5η Δεκεμβρίου…
🔜 Η επιθυμητή αλλαγή σκυτάλης στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ βρίσκεται προ των πυλών.
✅ Διατηρούμε την ψυχραιμία μας και προάγουμε τα θετικά στοιχεία του Νίκου κι όχι τις αδυναμίες των άλλων 3 συνυποψήφιων.
✌️Η νίκη θα είναι μεγάλη!!!

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.