Πέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος τύπου της Αθηνάς Ωνάση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Αλέξης Μανθεάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει εκπρόσωπος τύπου της Αθηνάς Ωνάση. 

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Αθηνάς Ωνάση τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε αφιερωθεί στη συγγραφή βιβλίων. Ήταν 68 ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του.

Ο Αλέξης Μανθεάκης γεννήθηκε το 1953 στην Τανζανία (πρώην Τανγκανίκα) και μεγάλωσε στην Κένυα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και εργάστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Έγινε ευρέως γνωστός όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της Αθηνάς Ωνάση και του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ κατά την περίοδο της δικαστικής διαμάχης των κληρονόμων του Ωνάση με το Ίδρυμα Ωνάση.

Είχε γράψει πλήθος άρθρων για έντυπα όπως το Vanity Fair και το Esquire και έχει δώσει συνεντεύξεις στο CNN, τους Sunday Times, τον Guardian, το BBC, το NBC, το Playboy, το History Channel, το Point de Vue, το USA Today, το People, το Al Jazeera και άλλα.

Συνέντευξη του Αλέξης Μανθεάκη στον Alpha:

 

 

Σημειώνεται πως το βιβλίο του με τίτλο «Αθηνά: στο μάτι του κυκλώνα» που είχε δημοσιεύσει πριν από μερικά χρόνια, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της Αθηνάς Ωνάση.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.