Σπύρος Σκιαδαρέσης για διακοπές νερού: Δεν είμαστε στην Ουγκάντα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης σε ανάρτησή του αναφέρει:

Τα αντανακλαστικά ορισμένων στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων είναι επιλεκτικά και τις περισσότερες φορές με μεγάλη καθυστέρηση!

Η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να είναι ουσιαστική και άμεση! Όχι επιλεκτική και εφήμερη και ιδιαιτέρως την προεκλογική περίοδο… Το θέμα των συχνών διακοπών του νερού σε διάφορες περιοχές της πόλης μας είναι γνωστό σε όλους! Προσωπικά έχω αναδείξει το θέμα των συχνών, πολύωρων και πολυήμερων διακοπών νερού στο Κεφαλόβρυσο – Σαραβάλι όσο μπορώ και με ποικίλους τρόπους, ως κάτοικος αλλά και ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Όλο αυτό το διάστημα δεν είδα κάποιον να μας συμπαραστέκεται στο θέμα εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Αντιθέτως περι άλλων τυρβάζουν! Ακόμα και οι έχοντες πολυετή διαδρομή και εμπειρία στα Αυτοδιοικητικά. Μάλλον οι πολιτικοί κανόνες άλλα λένε….
Πάντως εμείς κύριοι λέμε το νερό νεράκι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
Ελάτε στις γειτονιές να ακούσετε τον κόσμο! ΤΩΡΑ!! Όχι σε δυο χρόνια πριν τις κάλπες!!! Περάσανε οι εποχές που με ένα χτύπημα στη πλάτη θάμπωνε ο κόσμος! Αυτά αλλού! ΟΧΙ ΕΔΩ!!
Υ.Γ.: θα ήθελα να μου πουν εκεί στη Μαιζώνος:
κοιμούνται με ήσυχη την συνείδησή τους όταν συνάνθρωποί τους εδώ στη ΠΑΤΡΑ και όχι στην Ουγκάντα δεν έχουν νερό να πλυθούν, να μαγειρέψουν;
πως νιώθουν όταν το 2021 εδώ στη ΠΑΤΡΑ και όχι στη Μποτσουάνα, ψάχνουμε φιλικά σπίτια ή τα πατρικά μας στο κέντρο ή αλλού για ένα μπάνιο;
προσωπικά θα αισθανόμουν ΝΤΡΟΠΗ!
Καληνύχτα κύριοι! Μην ταράζεστε!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.