Πάτρα: Ηλιοφάνεια σήμερα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίθριος προβλέπεται και για σήμερα Σάββατο ο καιρός στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Οι άνεμοι δεν θα έχουν την χθεσινή ένταση και θα φθάσουν μέχρι 3 μποφόρ, ενώ η υγρασία δεν θα ξεπεράσει το 60%.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Κυριακή με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας που θα φθάσει τους 25 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένονται τοπικές νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στα ορεινά της Κρήτης. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται νεφώσεις στα βόρεια, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη, οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης και ενδεχομένως στην Ανατολική Στερεά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 21, στη Θεσσαλία από 10 έως 22, στην Ήπειρο από 10 έως 27, στην Ανατολική Στερεά από 11 έως 21, στη Δυτική Στερεά από 13 έως 27, στην Πελοπόννησο από 12 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 16 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 26, στις Κυκλάδες από 16 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 20 έως 26 και στην Κρήτη από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ με μικρή σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.