Δήμος Πύργου: Δωρεά μηχανοκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μεγάλη «αλυσίδα» αλληλεγγύης και προσφοράς που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Πύργου με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης αποδεικνύεται εμπράκτως για άλλη μια φορά με τη δωρεά ενός μηχανοκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου.

Το αναπηρικό αμαξίδιο που μέχρι πρότινος εξυπηρετούσε τις ανάγκες ενός συμπολίτη μας, δωρίστηκε από τις οικογένειες των Ιωάννη Παπαχριστόπουλου και Κώστα Κυριακόπουλου στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, που με τη σειρά του, το πρόσφερε στο Σωματείο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ν. Ηλείας.
Πρόσφατα ο κ. Κυριακόπουλος παρέδωσε στον δημοτικό σύμβουλο και υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένο, το μηχανοκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο, γνωρίζοντας ότι θα διατεθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πρωί της Παρασκευής (27/10) ο κ. Πλεμμένος με τον Γ.Γ. του Δήμου Πύργου Γιάννη Βαρελά και την άμισθη σύμβουλο του δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Προβολής Φλώρα Παπαγιαννάκη, παρέδωσαν με τη σειρά τους το αμαξίδιο στο Σωματείο Παραπληγικών Ν. Ηλείας, στα γραφεία του Σωματείου. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Παντελής Παπαναγιώτου, ο γ.γ. του σωματείου και άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Πύργου, Γιώργος Παπανικολόπουλος και ο ταμίας Γιάννης Πετρόπουλος, που ευχαρίστησαν θερμά τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, τις οικογένειες και όλους τους συνεργάτες του, που συμμετείχαν σ’ αυτή την προσφορά αγάπης.
«Ο Δήμος Πύργου, συνεχίζει το κοινωνικό του έργο που έχει επιδείξει από την αρχή της θητείας του κ. Αντωνακόπουλου, με ποικίλες δράσεις. Είμαστε διαρκώς δίπλα στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη και στηρίζουμε το Σωματείο Παραπληγικών με κάθε τρόπο», δήλωσε ο κ. Πλεμμένος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τις ευαισθητοποιημένες οικογένειες που συνέβαλαν σ’ αυτή τη αλυσιδωτή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης.

1_58.jpg

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.