Αιγιάλεια: Ο εμπορικός σύλλογος συμμετέχει στην κινητοποίηση του δήμου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 3Οκτωβρίου 2021στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, συζήτησε, μεταξύ άλλων θεμάτων, κατόπιν εισηγήσεως του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιάλειας, για την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθείστο Αίγιο στις 8 Οκτωβρίουσχετικά με αιτήματα του Δήμου Αιγιάλειας.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Δ.Σ. εξέδωσε το παρόν ψήφισμα:
Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. τονίζει ότι τα αιτήματα περί συνέχισης λειτουργίας των Παραρτημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αίγιο, περί συνέχισης λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων (Ε.Β.Ο.) καθώς και περίστήριξης των αγροτών – σταφιδοπαραγωγών του Δήμου Αιγιάλειας, είναι καίριας σημασίας για την τοπική κοινωνία και οικονομία και θα πρέπει άμεσα να ικανοποιηθούν και να βρεθούν λύσεις.
Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. θα συμμετάσχει μαζί με άλλους κοινωνικούς εταίρους στην κινητοποίηση αυτή,καθώς πιστεύει ότι οι αποφάσεις που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση δεν βοηθούν αλλά αντίθετα συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική υποβάθμιση της περιοχής. Αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα του Δήμου και των φορέων,το μόνο σίγουρο είναι ότι ο επιχειρηματικός κόσμος αλλά και η τοπική κοινωνία θα υποστούν σοβαρό πλήγμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.