Πάτρα: Σήμερα βγαίνει από τις φυλακές Αγ. Στεφάνου ο Νίκος Παλαιοκώστας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σήμερα αναμένεται να αποφυλακιστεί τελικά ο γνωστός βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας, που είναι κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.

Παρότι είχε ανακοινωθεί πως θα βγει από τις φυλακές χθες, εντούτοις αποφασίστηκε αυτό να γίνει σήμερα , καθώς έπρεπε , σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για αιμοκάθαρση.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Η αίτηση αποφυλάκισης έγινε ομόφωνα δεκτή από το  Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης

 

Ο 61χρονος  διαβόητος ληστής τραπεζών και απαγωγέας του μεγαλοβιομήχανου Αλέξανδρου Χαΐτογλου, θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα. Παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο φορές την εβδομάδα.

 

Στο σκεπτικό της απόφασης γίνεται αναφορά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (οξεία νεφρική ανεπάρκεια και ανεπανόρθωτη βλάβη στην ωχρά κηλίδα) αλλά και στην κόσμια συμπεριφορά του στα 16 χρόνια της κράτησης του στο σωφρονιστικό κατάστημα.

 

Μέχρι σήμερα, ο Νίκος Παλαιοκώστας βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, ενώ είχε καταδικαστεί σε ποινή 197 ετών και 376 μηνών για σωρεία αδικημάτων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.