Πάτρα: Πτώση θερμοκρασίας και Θυελλώδεις άνεμοι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θυελλώδεις άνεμοι αναμένεται να πλήξουν την περιοχή της Πάτρας, σήμερα Δευτέρα. 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη άνεμοι που θα φθάνουν και τα 6 μποφόρ θα πνέουν στην περιοχή θα προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις και θέλει ιδιαίτερη προσοχή απο πεζούς και οδηγούς.

Ο καιρός σήμερα στην Πάτρα θα είναι βροχερός κατά διαστήματα με την θερμοκρασία να πέφτει κατακόρυφα και να φθάνει στην μέγιστη τιμή της μέχρι 16 βαθμούς!

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 βροχές αναμένονται στο Ιόνιο, σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο και στα δυτικά τμήματα της Κρήτης. Πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της κεντρικής και βορειοδυτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 16, στην Ήπειρο από 7 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 19, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 7 έως 17 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 20 βαθμούς, ενώ στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και στο Ιόνιο ανατολικοί με εντάσεις 6-8 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.