Παγώνη: Έχουμε ένα πούλμαν θανάτους κάθε μέρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την επιφυλακτικότητά της για τις ελευθερίες για τους εμβολιασμένους στη διασκέδαση εξέφρασε σήμερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι τυχόν συνέπειες θα φανούν σε περίπου 15 ημέρες.

«Χρειάζονται πάρα πολλοί έλεγχοι για να είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς, μακάρι να είχαν κάνει όλοι την τρίτη δόση», τόνισε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Για τις παρελάσεις εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να γίνει μόνο στρατιωτική σε κόκκινες περιοχές και όχι μαθητική, και όλοι να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη έκρουσε καμπανάκι κινδύνου, καθώς η διαφορά των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι πολύ κοντά στον αριθμό της Αθήνας.

Η Ματίνα Παγώνη κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, που σε ορισμένες περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω του 50%.

«Ενα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα»
«Μετά από 19 μήνες δεν έχουν πειστεί να κάνουν το εμβόλιο;», «κάπου όλοι πρέπει να προβληματιστούμε», «ένα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα, δεν είναι αστείο», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους λεγόμενους «αρνητές», με ορισμένους από τους οποίους έχει συνομιλήσει μέσω email, καθώς, όπως είπε, «δεν υπάρχει περίπτωση να εμβολιαστούν με τίποτα».

«Δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Ασχολούμαστε με αυτούς που φοβούνται» τόνισε, και απηύθυνε έκκληση σε όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να μη φοβηθούν τις επιπλοκές και να σκεφτούν τι επιπλοκές προκαλεί η ίδια η νόσος. Θύμισε ότι οι εμβολιασμένοι, ακόμη και εάν είναι συμπτωματικοί ή νοσήσουν, απλά θα εμφανίσουν ελαφρά συμπτώματα και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να εισαχθούν σε μονάδα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.